Malluka suitsusilmaõhtu Diipis ja palju klatši

This slideshow requires JavaScript.

Erinevalt paljudest teistest soovijatest, õnnestus mul, täiesti ausal teel, ehk tänu tavaliselt kommentaarile Malluka blogis saada täna õhtul koos veel mõnede väljavalitutega Kalamajas asuvasse Diip restorani suitsusilma tegemise töötuppa. Ma arvan, et nii oleks kõige õigem öelda, et keegi ei arvaks, nagu oleks mingi suva läbu olnud. Muideks, Diip on täiesti diip koht. Mingil imelikul põhjusel polnud ma varem sinna sattunud, kuigi olin isegi sealt ukse alt mööda kõndinud ja mõelnud, et huvitav, mis koht see olla võiks.

Põhimõtteliselt saab fotodelt teada enamuse toimunud sündmustest õiges järjekorras. Kõigepealt istusid kõik pika laua taha ja olid hästi vaikselt ja tagasihoidlikult omadel toolidel. Diip oli lauale pannud peeneid kiluvõilebu ja tikuvõileibu, mis vist olid seenesalatiga. Lisaks pakuti vett, valget ja punast veini. Viisakas rahvas toidu kallale eriti asuda ei julgenud ja ka paar tundi peale ürituse algust sai laualt veel süüa.

Ühes laua otsas oli kena valik erinevaid kosmeetikatoodeid. Maret oli pisike vaikse häälega kuid väga sümpaatne meikar. Kõigepealt rääkis ta üldiselt erinevatest suitsusilma tegemise variantidest. Kui näidispildid laiali saadetud, värvis ta ära Malluka ühe silma. Pärast seda võtsime paaridesse ja asusime võõrast silma suitsusilmaks keerama. Selgus, et suitsusilm, see on imelihtne! Esiteks võtad jumestuskreemi ja tupsutad sellega kogu silmalau kuni kulmuni õrnalt sisse (alla pole vajagi aluskreemi panna :O). Siis valid välja 3 värvi, millega silma värvida kavatsed: tume, väga hele ja keskmine. Alustad keskmisega silmalau keskelt. Järgmisena paned tumeda lao välisserva ja siis heleda siseserva. Sama alumisele laule ka. Silma nühkida pole kasulik, kogu värv ja ka kreem kõigepealt, tupsutatakse omale kohale. Selgus, et tegelikult pole mingit vajadust laineriga möllamise järgi. Võib ju mingi aksendi teha, kui nii osav oled, aga vaja küll pole. Mina olen oma oskustega päris rahul.

Kui silmad ära möksitud, prioovisime ka kõiki muid värve, mida laual leidus. Mina katsetasin erinevaid huulte värvimise vahendeid. Mingi tuubis asuv vedel värk oli päris omapärane. Ma ei ole kindel, et sellised johhaidiid klassikalise huulepulga vastu saaks. Ja huulepulki oli ka väga ägedate värvidega: ereroosast ereoranžini. Ei mingit igavust!

Kui kogu nägu oli kenasti ära möksitud, said kõik osalejad ka personaalse kingikoti, milles sisaldus see lauvärvide komplekt. Mul on roheliste ja pruunide värvidega “Eedeni aia” värvivalik. Kui keegi tuttavatest soovib, siis ma võin ta silmad ära värvida küll. Küsige Malluka sõbrantsi Kätlini käest, et ma oskan.

Aga mis klatši puutub, siis seda ma ei saa rääkida, stalkijatest rääkimine pidavat halva õnne majja tooma. Või noh, ma olen rahul, et ma nägin Printsessi ära 😛 Ma saan aru küll, mida ta oma tagasihoidlik olemise jutuga mõtleb, on jah selline vaikseke ja nummi 😀

3 comments

Kommenteerimine on suletud.