Pildipostitus on nii põnev! (esitada piuksuval häälel)

Mulle meeldib kui inimene kirjutab oma postituse pealkirja ilusti ja ausalt ära, et järgnev postitus on täis mingeid isiklikke fotosid – “pildipostitus”. Aitäh hoiatamast! Siis ma kohe tean, et pole mõtet üldse vaatama hakatagi. Mugav!

Inimesed võiksid alati sama mõistvad teiste inimeste aja ja taluvuse suhtes olla. Näiteks siis kui sõbranna arvab, et ta peaks sulle oma reisipilte näitama. 200 pilti!  Üks igavam kui teine. Ka 5 oleks juba liig! Kui su sõbranna pole just elukutseline fotograaf, siis ta tavaliselt ei oska ka huvitavaid pilte teha. Kallis fotokas võib asja isegi halvemaks teha. Fotokaga ei tule kaasa lihtsaid äppe, mis vead põnevusteks silub ja värvid söödavaks taandab. Muidugi on väikeseid inimlikke erandeid. Harva. Ka vastupises suunas, et on inimene fotograaf, aga isiklikud pildid teeb nii igavad, et hirmus.

Loomulikult armastan ma omi sõpru piisavalt, et suuta nende pilte nägusid tegemata vaadata, aga kommentaaridest nad küll ei pääse. Võimalik, et on inimesi, kellele meeldivad igasugused fotod.

Tegelikult on ainsad huvitavad fotod sõbrantsi telefonis need, mida ta sulle näidata ei taha. Ma vaataks küll huviga, millist isetehtud porri ja nõmedusi inimesed üksinda ja mitmekesi teevad. Mitte ei jõllitaks tundide kaupa, aga natuke. Ega ma mingi pervar pole! Lihtsalt huvitav kui kaugele tuttavad võivad minna. Neid pilte ju tehakse eesmärgiga, et kellelgi oleks huvitav vaadata. Mingeid reisi- ja peopilte plõksitakse täiesti suvalt ja kõik huvitavamad pildid (kuhu on midagi ebaviisakat või jube kole nägu peale jäänud) kustutatakse ära. Miks inimene hoiab alles pilte, kus taust on sama, aga käe asend muutus, on täiesti arusaamatu ja pildi vaatama sundimine peaks olema ametlikult kuritegu.

Nojah, pange alati oma nende postituste pealkirjadesse hoiatus, kuhu plaanite riputada hunniku pilte, kus teie ja veel keegi enda arvates ilusad ja korralikud välja näevad. Ärge kujutage ette, et teie reisivaimustus on kodusistujale nakkav emotsioon. Alati ei ütle 1 pilt rohkem kui põnevaks vürtsitatud jutustus.

Kui keegi usub, et maailmas on erinevaid halbu inimesi, siis oma ja laste pilte internetti riputades on need kõigile kättesaadavad. Ükskõik milleks. Nõidumiseks või eneserahuldamiseks. Ükskõik milleks. Uuu-spuuki!

Nüüd on mul valida, et kas ma panen siia lõppu mõne oma koduse porno- või igava reisipildi. Muidugi panen reisipildi, ega ma rumal pole. Aga ainult ühe, mitte 10.

Mina Triestes 2006 oktoobris
Mina Triestes 2006 oktoobris. Vähemalt näen ma pildil erikole välja.

PS! Mul on mingi imelik kiiks, mulle meeldivad Malluka lapse pildid, Mari on neil eriti numpsik. Ma ei tea, miks need mulle meeldivad, üldjuhul jätavad mind võõrad titepildid mitte ainult külmaks vaid jäätunuks.

1 comments

  1. Hehe. Ma just mõtlesin, et vaene sina. Kogu aeg muudkui lajatan blogisse Mari pilte. Aga minu meelest ta ka üle mõistuse numpar 😀 väike mäkkaiver

    Meeldib

Kommenteerimine on suletud.