Oo-mai-gaad, mis küll moes on! Kombekad

Lõpuks algas kauaoodatud vaheaeg ja laps sõitis issi juurde maale. Me olime mõlemad õnnelikud, et teineteise seltskonnast pääsesime. Viimased koolinädalad olid eriti stressirikkad. Ei, minul oli kõik hästi, aga teismeline meenutas kohe plahvatavat püssirohutünni, mis aegajalt kaane vahelt ähvardavat häält tegi. Tavaliselt hoidsime meievahelisi uksi julgeoleku põhjustel suletuna ja suhtlemine toimus vaid hädavajadusel. Näiteks siis kui oli vaja esmaspäeval Troonide mängu koos vaadata. Või mõnda eriti head internetiuudist jagada.

Nüüd olen ma oma üksindust juba erinevatel meetoditel nautinud. Näiteks eriti kõva muusika järgi lauldes ja tantsides. Kuid internetist leitud uudiseid pole kellegagi jagada 😦 Jagan siis blogi kaudu teiega.

Kõik mu lugejad teavad, et mulle meeldib instagramm. Vot täna oli Dolce & Gabbana riputanud instasse eriti kreisi moe foto.

D&G mängukombe
D&G mängukombe

Juba mitu kuud tagasi selgus, et kaheksakümnendate lõpu mood, kus kanti kombekaid, lööb jälle laineid. Vanasti kandsid täiskasvanud inimesed tavalise säärepikkusega kombekaid, varrukapikkus võis erinev olla. Kuid nüüd on lisaks pikkadele kombekatele moodi tulnud ka lühikese säärega kombekad. Neil on inglise keeles mingi eraldi nimi (mitte playsuit), mis mulle hetkel ei meenu. Beebide sellist kombekat kutsuti vanasti mängukombekaks.

Ajakirjanduse naistelehekülgedel on õppe-kirjutised, kus räägitakse, et üle 30-aastane naine peab ringi käima nagu nunnakooli õpetaja. Mind pole need jutud kunagi riietamisel aidanud, pigem vastupidi. Mingil vallatul suvehetkel võin ma endale lühikese kombe isegi soetada. Aga too D&G kombekas on ikka nii kreisi, et niisugust ma küll ei julgeks avalikult kanda. Võimalik, et julgeks, kui ma kõhn oleksin. Paarkümmend kilo kõhnem. Või selline nagu too modell mu ühe teise insta lemmiku fotol:

gavino

Noh, mu armsad ja korralikult riietuvad lugejad, milline on teie suhtumine selle suve kombekaid lubavasse moetrendi? Kaevate kapist vanad töötunked välja? 😛

5 comments

  1. Mind kui praktilist inimest ja mikropõie omanikku huvitab, kuidas nende asjandustega wc-s käiakse? Ei tundu nagu eriti mugav. Näiteks kuskil väliüritusel sinises putkas ei tahaks kohe kuidagi oma Dolce & Gabbanat mööda põrandat lörtsida, sest raudselt sinna ta maandub kui kitsastes tingimustes end sellest vabastada üritad.

    Meeldib

  2. Mul oli noorena kombekas. Ja käiaksegi vetsus nii, et koorid ülakeha paljaks. Väga ebamugav jah, parem mitte juua 😀

    Meeldib

  3. Jeerum, see D&G on hargivahelt veidralt kottis, sääred on vist kroogitud? No see ei lähe kohe mitte, kuigi mulle erinevad jump-ja palaysuitid meeldivad.
    Vetsus käia on jah nadi, ei tea kas neid alt trukkidega ka tehakse? 😀

    Meeldib

  4. Muarust on ka sääreotsad kroogitud 😀
    Ma küll ei oska nii, et kui all oleks trukkidega. Titadel saab nii lihtsamalt mähkmeid vahetada, täiskasvanud naise puhul ma oskan aint mõelda, et alt avamisest oleks abi, kui riietega seksida tahaks 😛

    Meeldib

  5. kui mul põngerjana selline riietusese oli – või mitu – siis kutsuti seda “mängupüksteks”. mu esimene reaktsioon oli “näe, lasteriided täiskasvanute moodi võetud”.

    Meeldib

Kommenteerimine on suletud.