Sportlik üritus uue mahlapressiga

Väljusin täna kodust tagasihoidliku plaaniga korraks Selverist läbi hüpata ja leiba osta. Õue jõudnuna avastasin, et ilm on ilus ja minu tuju täpselt nii kolepaha, et peaksin pikema jalutuskäigu ette võtma. Mõeldud-tehtud, kõndisin täiskiirusel Sikupilli keskusesse.

Halb tuju sai alguse hommikusest vestlusest teismelisega, kes täiesti ilma põhjuseta teatas, et kui tema saab 18, siis ta lõpetab minuga suhtlemise täielikult. Kui ma üritasin välja uurida, et millega ma nüüd siis hakkkama sain, kõlas selgituseks, et sa oled bitš. Kuna minu teada on minu ainus viga olnud, et ma olen tal üle pea lasknud kasvada, siis uurisin veel edasi, et milles lugu. Ta väitis, et ma vihastan ta iga päev väga hullusti millegagi välja. Kuna tänane päev alles algas, uurisin edasi, et mida ma eile tegin. “Eile ei teinud midagi,” kõlas vastuseks. Ka eelmise korra kohta ei meenunud talle midagi, mis minust bitši teeks. Ma ei julge temaga enam isegi ilmast rääkida, sest kui ilm on kehv, siis ta arvab, et ma süüdistan ilma kehvaks minekus teda ja ta ei ole selles süüdi. Ema on bitš!

Nojah, läksin ma Sikupilli ja mõtlesin, et lähen vaatan ONOFFist kui palju see Braun kaalub, mille pilti ma siin näitasin ja mida ka Mallukas kiitis. Koha peal selgus, et seda Brauni poes pole. Tuttav müüja Nicky jalutas vaid poes ringi ja tuli mulle appi masinaid uudistama.

Ma tahtsin midagi keskmisest hinnaklassist ja nii jäi letile kaks valikut. Kümnekas kallimal oli suurem võimsus ja jäätmenõu, aga Philipsi oma nägi parem välja. Nagu te juba eelmisest postitusest mõistsite, on minu jaoks kodumasina välimus oluline ja ümarad vormid mulle meeldivad. Kuigi ma olen juba päris täiskasvanud, ei saa ma üle ega ümber ilusa välimuse kõrgelt hindamisest. Ka mees peab ilusa näoga olema, aga mulle meeldivad pigem kõhnad kui musklitega mehed.

Pekki, ma pole nii ammu seksi saanud, et pidevalt kisub mõte meeste peale, kuigi ma pidin hoopis mahlapressist rääkima. Nojah, vaatasime Nickiga neid mahlapresse ja mulle hakkasgi too Philipsi riist päriselt meeldima. Ta ei kaalunud ka liiga palju. Otsustasin, et ostan ta kohe ära. Mis tast ikka niisama vaadata. Vot selle mudeli ostsin ja Nicky tegi mulle veel 5% sõbra allahindlust ka.

Jätsin Nicky masinat pakkima ja ise läksin toidupoodi toorainet ostma. Suutsin kotti õunu, apelsine, greipe ja muud kokku 5 kilo ja 800 grammi osta. Mahlapress ise on meeldivalt kompaktne ja kaalus normaalselt, aga kasti pakkimisega muutus ta päris suureks, ONOFFis polnud isegi nii suurt kilekotti ja nii pidin seda suurt kasti paelast hoidma. Kuid ma annan ikka sportlase mõõdu täiega välja, sest mind ei võtnud see tempokas pakkidega pooleteistkildine jalutuskäik isegi hingeldama. Vot kus loeb, kui nädalavahetuseti tantsu vihtuda ja palju rannas ja pargis jalutada!

Vot selline mu nummike mahlapressike välja näebki:

sokovyzhimalka_philips_hr_1869_01

Tegin juba mahla ka. Väga kenasti tegi, vaiksemalt kui köögikombain. Ja auk on ka suur, midagi tükeldama ei pea. Neljast keskmise suurusega õunast ja ühest normaalsest apelsinist saab kaks kruusi mahla. Laps väitis, et täiesti taevalikult maitsevat mahla. Muarust ka.

Õnneks on mu teismeline jäära tähtkujust, mis tähendab, et ta on kole äkiline, aga halb tuju läheb sama kiirelt ära, nagu ta tuli. Pikk jalutuskäik ja stressipoodlemine tegi ka minu tuju heaks. Jehhuu!

Nii palju siis Selkust leiva toomisest. Kuigi leiba ma ikkagi ostsin. Fazeri musta.

7 comments

  1. Isad, viimase uuringu järgi meil, suhtlevad oma lastega 2 minutit päevas.
    Palju sa, bitš :D, päevas teeselda jaksad? Enne kui plahvatad:
    Mine vittu ja sünni uuesti kui siin ei meeldi!

    Köögimasinad on tänapäeval selles suhtes ikka hoopis rohkem sõbralikumad,
    nendega tegeleme ja räägime (vähemalt mina) rohkem kui 2 minutit päevas 😀
    Eriti uue vidinaga on elevust ikka tükiks ajaks, ja muu mure unustatud.

    Meeldib

    • mul on närvid korras, ma ei plahvata. kui igapäevased suhtlemisharjutused teismelisega välja arvata, siis elan ma praegu eriti muretut elu. mulle ei meenu oma täiskasvanu east novembrit, kus ma oleks end enamuse aja lihtsalt õnnelikuna tundnud. ilma konkreetse põhjuseta, lihtsalt seepärast et elu on ilus.

      Meeldib

      • See on nii tüüpvastus (pere- ja närviarsti) vastuvõtul.
        Samas kõik teavad ja näevad, et sul on POMMIvöö.
        Kvalitseeruvad kahtlasteks kõik >80cm vööga.

        Arvata, et uus vidin su pommivöö peidab?
        Asi on usus, jah, aga mitte pimedas.
        Koolitust saanud on eriti ohus.

        Meeldib

        • kassa oled perearst et tead?
          miks inimene peaks arstile minema, kui ta on õnnelik? vingujad tüübid jäävad pidevalt haigeks, oma viga.

          ma ei saa aru, mis sul mu mahlapressi vastu on? see, et ma ostsin suhteliselt kallihinnalise kodumasina? väga hea masin on, me oleme väga rahul.

          ainult rumalad inimesed arvavad, et taimetoitlus on kõhnaks saamise jaoks. enamus puuviljadest on nii magusad, et nendest on äärmiselt lihtne end ülekaaluliseks süüa.

          teeme nii, et sa, vanaiinlane, rohkem ei kommeteeri, kui sa oled kas purjus või lihtsalt halvas tujus.

          Meeldib

  2. Sa oled suht suure avalikku huvi keskmes olev tegelane,
    seepärast on õigustatud natuke teravam naha torkimine.
    Et naha paksus oleks garanteeritud kui kandideerid.
    Ei midagi isiklikku ega subjektiivset, puhas uuring.
    Head vana lõppu ja uue mahlapressi algust 😉

    Meeldib

  3. FYI,
    Sa läbisid test 5-, mis on bullet-proof-bitch kvaliteet!
    Noh, tegelikult üks lukustama tagauks sul ikka leidus.
    Hallide varjundite kaustas, sõimasid Triinu ja teisi,
    asja eest või teist taga, jäigi arusaamutuks.
    Aga, jätame selle vanasse aastasse.
    Inimesed arenevad 😀

    Meeldib

Kommenteerimine on suletud.