Igasugused vastused

Erinevad inimesed on erinevatele küsimustele vastanud. Blondiblogist leidsin piisavalt lühikese ja lihtsa nimekirja. Vastan Valentipäeva puhul, siis see, kes mulle järgmisel aastal tahaks 14. veebruaril südamekujulise tordi kinkida, vähemalt teab minust midagi. Kui ta siin lugemas käib. Võiks käia. Kui ma kellegagi päriselt sahmima hakkan ja selgub, et ta ei taha mu blogi lugeda, jääb igasugune värk ära. Tegelt ka. Blogi lugemine on oluline näitaja, aga ainult sellest ka ei piisa. Üheöökad pigem ei pruugiks lugeda.

Kohv versus tee? Ei kumbki. Eelmise aasta oktoobris lõpetasin regulaarse kohvijoomise ja tee ei suuda mus mingit erilist emotsiooni või sõltuvust tekitada.

Suurim reisiunistus, mis on täitunud. Ma olen lapsena unistanud kahest reisisihtkohast – Amazonase vihmamets ja India. Vihmametsa vastu on mu huvi raugenud, kuid India on veel ilusti nimekirjas. Enamus mu reise on toimunud erinevate riikide kommunistlike parteide rahade eest ja kohtadesse, kus koht polnud otseselt oluline. Detsembris Nicosias suveriietega jalutada oli põnev ja Veneetsias Lido rannas teokarpe korjata.

Kui saaksid osata ühte keelt, mida sa veel sõnagi ei räägi, siis mis keel see olla võiks? Portugali äkki. Enda teada ma sellest keelest ei tea ühtegi sõna, paljudest muudest keeltest ikka mingeid lauseid tean. Ja kui Brasiiliasse minna, oleks hea osata.

Mis sind sinu kaaslase juures närvi ajab, aga samas ka meeldib? Mu lapse juures? See kui hästi ta kurja nägu oskab teha ja seda hoida. Alles siis hakkab naerma, kui ma üritan ka kurja nägu teha ja see ei õnnestu.

Kas su kaaslane väljendab oma emotsioone pigem sõnades või tegudes? Mu laps on Jäära tähtkujust, ei need hoia kokku ei sõnade ega tegudega, kui olukord emotsionaalseks läheb.

Mida sa praegu tahaksid? See toit, mis köögi ahjust lõhnab võiks juba valmis saada.

Seks hommikul versus õhtul? Ilma kindla suhteta üksikema paar korda kuus saab, siis ei ole mingit pirtsutamist, vaid kogu aeg tuleb ilusti ära kasutada. Õhtul pikalt, natuke magada ja hommikul jälle!

Mis on su lemmiksöök? Ja lemmikjook? Peedist tehtud toidud kipuvad väga head olema, erinevad. Kõige paremaid jooke saab mu mahlamasinast.

Lemmiklinn Eestis? Viljandis tunnen ma end alati nii mõnusalt. Näiteks Paides olen ma end alati halvemapoolselt tundnud. Tartu on lõbus.

Kas “Titanic” on sind nutma ajanud? Kui Titanic oli kinos, olin mina lõpurase ja mul on ainult see meeles, et see film oli jube pikk ja mul tekkis hirm, et äkki ma hakkan sünnitama vms.

Kui tihti sa pisaraid valad? Ma tavaliselt ei vala, vaid nad vaikselt tulevad. Emotsioonide pärast paar korda nädalas läheb vast silm märjaks. Külma tuule pärast pea iga kord kui ma talvel esimest korda päevas õue lähen.

Kui saaksid üheks päevaks oma sugu vahetada, siis kas teeksid seda? Muidugi teeksin, aga ainus, mis mind mees olemise juures huvitaks, oleks naisega seksimine. Aga siis oleks vaja sellist naist, kes mulle meeldiks ja kes ei laseks end segada, et ma oma riistaga eriti oskuslik pole ja ise enamuse tööst ära teeks. Ma tahaks tunda milline on meeste orgasm. Kõik muu meestesse puutuv pole nii huvitav, kõike muud saan ma naisena ka sama hästi kogeda.

apelsin

Kuid sõbrapäev saabus lõbusalt – käisime sõbrantsiga linnapeal ja lõime tantsu.

2 comments

  1. Mul hakkas jälle igav (natukene) ja vaatamata sellele, et sa oled virtuaalne alkomeeter (eelmise postituse kommentaarid), julgen kommenteerida.

    a) Keeltest oleks vast otstarbekaimad mandariini, araabia, puštu/dari jms, mille rääkijaid siin väga ei leidu, aga poliit-majanduslikud protsessid viitavad, et nende oskus on peagi (“homme”) väga heaks rahaks konventeeritav, eriti kui sa inglise/saksa ka oskad.

    b) “Seks hommikul või õhtul” – õhtul ja hommikul, kas ebamugav ei ole majutada (majutatud saada) sel eesmärgil? Normaalsed keskealised inimesed magavad ikka oma kodus ja tahavad seal rahus omaette ärgata, täiesti ebaseksikas olekus ringi loivata ja rahus muna praadida … ei?

    Meeldib

    • aa küsimuses oli kirjas, et ühtegi sõna ei tohi osata. hiina keele kohta on mul ette näidata paber, et ma olen seda kolm kursust läbinud. araabiakeelega on jah halvemini.

      see su seksiküsimus on keeruliselt sõnastatud. mismõttes majutatud? normaalne keskealine inimene ikka eelistab korralikult siseruumides vanainimese asjaga tegeleda. igasugused välitingimustes tupsutamised on ikka ebamugavad – keegi võib peale sattuda ja sääsed ja liiv jms. hotell tuleks ju ka kõne alla, aga ma olen selline kokkuhoidlik inimene.

      Meeldib

Kommenteerimine on suletud.