Kuidas Inno Tähismaa minu nimega endale raha saata lubab

Ma ei loe eriti titeblogisid. Nende emmede omi loen, kes huvitavalt kirjutavad ja maailmas muud ka näevad peale laste kasvatamise. Inno Ja Irja blogi ma tean küll, sest neile meeldivad juba nende kooselu algusest peale skandaalid. Tänu skandaalidele saab nende blogist aimu, kui teisi blogisid ja perekooli lugeda. Perekool on neist vaimustunud, sest nad kirjutavad täpselt neil teemadel, mis perekoolis peale lähevad. Kuigi ma ei tea, kas Irja intiimpiirkonna raseerimisest kirjutab? Perekoolis läheb alati hulluks andmiseks, kui see eriti huvitav teema tõstatada. Ma perekoolis ka tittedega seonduvaid teemasid ei loe, aga suhete ja muu  lõbusa rubriike ikka vahest piilun.

Aga täna pean ise Tähismaade blogist kirjutama, sest üks hea inimene rääkis mulle, et ma olen I&I blogis Manjana nimega kommenteerimas käinud. Aga ma ei ole. Kuna ma alles googeldasin oma blogi, siis ma tean, et Manjana nimelisi blogisid on maailmas veel, aga Eestis ei ole. Seega kasutas keegi kommenteerimiseks minu bloginime. Mitte et see keelatud oleks, aga äkki keegi veel arvab, et mina kirjutan blogidesse kummalisi kommentaare, mis vaidlusi provotseerivad ja kõigile raha lubavad anda.

Juba 10 aastat tagasi leppisid kõik blogijad kokku, et I&I blogile ei viidata, kuna nad on intrigandid, siis ma ka ei viita. Aga ma võin seda kommentaari kirjeldada. Seal on kirjas, et ma kogu aeg loen nende blogi ja komm lõpeb lubadusega, et ma teen neile ühe korraliku rahaülekande. On ju naljakas? 😀

Kes ei tea millega Inno ja Irja tegelevad, siis selgituseks, et nad vist elavad karja lastega Portugalis ja üritavad eestlastelt raha välja petta, blogis kummalisi lugusid luuletades. Nad on juba bloginud, nagu mingid inimesed oleksidki neile raha üle kandnud. Perekooli käod usuvad ja on kadedusest sinised. Tegelikult vorbivad Tähismaad ise neid kommentaare, kus ülekandeid teha lubatakse. Ei ole neile keegi niisama raha andnud. Ja enamus jutte, mida nad oma laste toitmise jms kohta kirjutavad, on ka välja mõeldud. Ilmselt. Või noh, ma ka ei tea. Igatahes ei ole mina nende blogis Manjana nime all rahalaevu lubanud.

bjbkrxav-mnr

Vot sellised näevad Inno ja Irja välja, igevesed valevorstikud ja trikimehed!

23 comments

  1. Olen kuulnud sellest blogist, aga pole jälgija. Ja igast suunast räägitakse sellest nii negatiivse võtmega, et uudishimust tahaks lugeda.

    No otsisin üles. Aga noh…. jura oli. Kommentaarid olid madala tasemega, kuid siiski meelelahtuslikud 😀 Nõme öelda, eks iga blogi on kellegi jaoks jama. Aga tõesti.

    Kas nad viitsiksid nii palju kirjutada pangaülekannetest ja summadest kui nad sentigi ei saa? Miks sa arvad, et ei leidu kedagi, kes neid toetaks? Ma usun, et kindlasti leidub keegi, kelle arust ajavad nad õiget asja.

    Meeldib

    • ma natuke olen nende blogi lugenud, mulle ei jäänud muljet, et neil probleeme oleks, tavaliselt nad on kirjutanud, et neil on kõik väga hästi ja portugalis on palju parem elada kui eestis. miks keegi eestlane sellise jutu peale peaks raha üle kandma hakkama?

      aga ma seepärast oletan, et nad valetavad, kuna nad ise neid kommentaare erinevate nimedega kirjutavad. kui inimene mulle kord valetab, siis ma eeldan, et ta valetab ka teiste asjadega. valetamine on väga libe tee – kord teed ja pärast ei usu sind enam keegi.

      Meeldib

  2. Alles sa siin kahtlustasid, et keegi minu vanaiinlase nime all sind kottib 😀
    Ma ise kahtlustan, et sul on lihtsalt see manjaanakaalne depreka periood 😀
    Pole hullu see, jõuludeks see möödub, ja siis on jälle hingele midagi.

    Aga sa peaks ju Innot ja Vaini ja Ingridit ja seda meeleolu mäletama?
    Kes aga mäletab Vaini või Ingridit – kes need veel on?!
    Kõik teavad kes on Inno ja… Irja muidugi 😀

    Meeldib

    • ma ei kahtlustanud, et keegi teine, ma kahtlustasin, et sul on miskit viltu ja nagu selgub – sul on iinlakaalne deprekas, aga sul küll jõuludeks ei möödu. jõulude ajal saab ta lihtsalt punase kuue selga.

      tõesti, kes on Vain? keegi, kes kunagi ammu ameerika stiilis eneseabi raske raha eest müüs?

      Meeldib

      • No nii, sa reageerid, sa ei olegi veel surnud, rsk!
        Huvitav, et meil samad mõtted kohe pähe tulevad
        niipea kui keegi koogi peale moosi ei määri…

        Mul on tegelikult meeletu kogemus sellest case’ist,
        aga selle väljakeavamine (ei taha) võtab veidi aega.
        Ma lootsin, et selle reinkarnatsiooniga on lõpp, aga…

        Meeldib

  3. Näedsiis, ma ei saa endale näppu suhu ka pista,
    kui kogu eesti blogieliit kohe kohal oleks,
    et mis teil siin toimub, mida te siin teete?

    Meeldib

  4. Valetamisest (seoses rahaga) rääkides – keset Portugalist-koju rahakerjamisaktsiooni teatas Irja sõnaselgelt, et Kaja Kallas EI OLE neile raha saatnud (ammuks et tema oleks küsinud). Puhas (s. t räpane) vale. Irja kirjutas Kajale kui kursusekaaslasele, rõhus lastele (sh eraldi erivajadustega lapsele) ja voila! – korda läks. Kaja Kallas kandiski üle enda sõnul “suurema osa küsitud summast”, olles ise ema ja teadmata peaaegu mitte midagi Tähismaade taustast. Kui talle seda viimast hiljem selgitati, avaldas Kaja Kallas kahetsust just selle kandi pealt, et taoliste rahaküsijate tõttu võib mõni tõeline hädaline tulevikus teiste abita jääda. Kaja vastav sotsmeedia sissekanne oli korraks ka Tähismaade blogis üleval (keegi pani), aga kadus sealt väga kiirelt. Ja kui selle kohta küsima hakati, teatas Irja, et pole kuulnud, pole näinud, pole saanud, mis sest et kaja Kallas on tema sõbranna (?!).

    Meeldib

    • valetamine on vastik ja see haigus ei lähe nii lihtsalt üle. huvitav, kuidas nad omaahel toimivad? kui midagi imelikku välja juba paistab, siis seespool on veel hullem.

      Meeldib

  5. Mna küsisin 3 korda selle Kaja Kallase kirja kohta ja kõik mu kommentaarid kustutati ja pärast blokiti üldse ära. järelikult tõde oli valus kuulata. Ma loen seda blogi just sellepärast, et ma tahaksin tead kui kõrgele üks inimese rumaluse tipp võiks küündida, aga iga päevaga üllatavad nad mind rohkem ja rohkem. Kui poleks blogi lugenud, siis ei teaks ju ka, et staarblogija Mallukas teeb trussikute äri. Muidugi ei tea mis selle teadmisega pihta hakata, aga tegelikult on kõige kurvem seal peres just see, et pidevalt kasutatakse lapsi ära, et raha kerjata.Ükskord tulevikus kui lapsed kooli lähevad pole see kindlasti üldse meeldiv, et nende vanemad on sellist soppa kokku kirjutanud.

    Meeldib

  6. Mina arvan, et mõni kommentaator pani endale lihtsalt lambist Manjana nimeks, ta ei pruugi sinu blogist üldse teadagi midagi. Ei usu, et see Inno oli.

    Meeldib

  7. Inno ja Irja kasutavad ameerikalikku lähenemist, et skandaal müüb. Neil ilmselt pole muud sissetulekut kui lapsetoetused ja tee ajakirjandusse on kah suletud. Isegi Savisaare pundiga, Kesknädala ja TTV-ga mindi jälle raskelt tülli , saadeti nad avalikult sinna, kuhu päike iial ei paista..

    Seega nad proovivad titeblogi panna raha teenima, tehes sinna võimalikult palju vastuolulisi sissekandeid, mis rahva marru ajavad . Sisuliselt on see trollimine, vahele pisut armsaid lapsepilte . Mingil määral skeem töötab, sest blogi on Eestis loetavamate hulgas, vihaseid ja tigedaid kommentaare on palju, eriti naistelt, kes ise mitmel kohal tööd rügavad, et lapsi toita. Ma olen kindel, et Inno naerab voodis pikutades nii et vats vabiseb kui järjekordset sapist kommentaari loeb enda kohta, sest see on just see, mida nad taotlevadki.Rohkem kommentaare, rohkem klikke, rohkem populaarsust, ehkki äraspidist. Nüüd on sinna ka reklaamid ilmunud, järelikult mingi teenistus sealt tuleb.

    Ma siiski kahtlen kas blogiga on võimalik end Eestis ära elatada, eesti keele keskkond on selleks liiga väike.Aga kui muud toetused juurde arvata, siis ega nälga kah ei jää.

    Meeldib

    • vanakool on inno ja irja. nad ei arvesta, et ajad on muutunud. vaatasin just üle, et Malluka blogist tuleb minu blogisse päevas 200-300 klikki. Siin mängib kokku mitu asja, aga peamiselt see, et mallukal on päevas meeletu hulk lugejaid. siis kui mallukas spetsjomm kirjutas, et talle meeldis mu blogi, sain ma päevas tema lehelt umbes 1000 klikki.
      Irja kord kirjutas ka oma blogis, et talle meeldib mu blogi, ma sain selle peale nende blogist päevas 5 klikki. Umbes nii palju saavad minu blogist klikke need blogijad, kes on mu blogi paremal serval lihtsalt ära nimetatud, kuna wordpress ei võimalda uute postitustega nimekirja, nagu blogspot.com ja Malluka blogis. Ehk innoirja blogil pole eriti lugejaid ja need kes on, enamus vihkab neid. Kui sa vihkad kedagi, siis sa tema reklaame ei kliki 😀

      Mis mu jutu mõte? Väljamõeldud skandaal ei müü midagi. Praegune eesti blogilugeja on naine, kes otsib siirast meelelahutust. Näiteks sellist juttu nagu Mallukas kirjutab, aga Malluka kopeerimine ei vii kuskile, see pole enam siiras. Inno ja irjaga ei saa keskmine lugeja samastuda, sest nad on imelikud. liiga imelikud. võtku lõpuks kätte ja kirjutagu välja kuidas neil tegelikult kodune elu käib. aus blogi kodusest vägivallast oleks päris huvitav lugemine 😀 mitte et ma arvaks et neil on kodust vägivalda, aga ma olen valetajatest valmis kõike uskuma.

      Meeldib

  8. Ärge alahinnake inimeste loomupärast heldimust väikeste laste suhtes. Tähismaade blogi lugejad võivad ju I & I mitte sallida ja postitada sinna tigedaid kommentaare, kuid paar pilti 1,5 aastasest Roosist, kes endale õe pükse mütsiks pähe proovib ja kalgid südamed sulavad ning klikatakse ka reklaamidel. Ma ise tegin kah paar klikki neil ehkki ma muidu ühelgi bänneril ei kliki ja nende elustiili just heaks ei kiida. Ega see mul tükki küljest võta, kui nad sellega pisut raha teenivad. Eks ta omalaadi meelelahutus on ja meelelahutuse eest võib ka pisut maksta, eriti kui see on nii odav kui mõned hiireklikid..

    Ning tegelikult õige ongi. Olgu vanemad intrigandid või konfliktsed trollid, laisad või saamatud, lapsed pole selles süüdi. Lapsed peaks ikka saama normaalse lapsepõlve, kus puudust ei tunta .

    Meeldib

    • “homme” ei kõla eesti keeles manjana tõlkena päris õigesti. “Hiljem” oleks parem, see tähendab, et ma kohe ei viitsi, eks kunagi hiljem ja võib ka mõne inimese puhul tõlkida, et eikunagi.

      Meeldib

  9. Kle nad päris mitu korda üritasid oma blogis väita, et Sirje ehk sina käid nende blogis kommenteerimas mingite välja mõeldud nimede alt.

    Samamoodi üritasid nad jälle torkida Epp Petronet. Parem oleks, kui keegi neid ei kommenteerikski, sest nad saavad ainult indu juurde.

    Meeldib

    • olen kuulnud jah, et nad nii kirjutavad. vaevalt et nad ise usuvad seda, mida nad kirjutavad, innole lihtsalt meeldib hullu mängida, naisest ja lastest on kahju.

      Meeldib

Kommenteerimine on suletud.