Küsige, mis südant vaevab

Mallukas tegi postituse, kus ta vastas küsimustele, mida lugejad esitasid. Mina, kui Malluka peaaegu pidev lugeja, teadsin neid vastuseid juba varemgi, sest ta ju kirjutab kõigest. Väi vähemalt nii palju, kui ta ise endast teab. Kuid lugejatel oli ikka palju küsimusi. Võimalik, et fännidega ongi nii, et neil ei saa kunagi küllalt, ikka võiks natuke rohkem olla.

Minu blogi lugejad on ilmselt teistsugused ja neid on ka kordades vähem kui Mallukal, aga mul tekkis ka tahtmine siiras olla ja kõik ilusti ära rääkida. Eriti arvestades seda, et ma blogin nii, et tekstide järgi võib ju midagi järeldada, aga mitte väga palju rohkem, kui ma parasjagu öelda tahan. Kui teid isikliult minu meeldiv isik ei huvita, siis äkki huvitab mingi muu küsimus, millest ma võiksin teada?

Paljud mu lugejad teavad mind isiklikult ja nendelt ma ikka vahetevahel pinnin, et ütle nüüd kõik välja, mida sa minu halbadest külgedest arvad, aga nad ei taha öelda. Ilmselt kardavad, et läheb jamaks, kuigi ma alati rõhutan juurde, et ma ei solvu. Ma arvangi, et ma ei solvu, sest ma päriselt tahan endast kõike teada ja alati kui kellegi peale solvun, üritan hästi põhjalikult endasse kaevuda ja solvumise juurteni jõuda, sest seal võib peituda midagi olulist. Mingi nõrkus, mida ma üritan alla suruda.

Igatahes viskan ma õhku palli, mida te võite kinni püüda, aga ma olen arvestanud ka sellega, et küsimusi ei tule. Küsige siin kommentaarides minu kohta käivaid küsimusi, millele te vastust tahaksite. Ma luban, et vastan kõigile, millele vastust tean ja ei kustuta ühtegi küsimust ära. Isegi selle kommenteerija küsimusi, kelle kommentaare ma pidevalt kustutan, ei kustuta. Räägin ühest inimesest, kes, minu arvates, on lihtsalt õel… Üldiselt peaks siin kommenteerimine, minu teada, kõigile vaba olema.

sirjek
Eile tehtud selfi

Andke tuld!

12 comments

  1. Kes on sinu jaoks kõige ebameeldivam blogija? Miks sa osalesid “Suletud uste taga” saates? Miks sul on ainult üks laps? Kas ootad lapselapsi? Kas kardad vananemist? Miks sa hakkasid blogima? Millal kavatsed blogimise lõpetada, millal see võiks sinu jaoks ennast ammendada? Kas pidasid kunagi ka kirjalikku nö vanakooli kaustikpäevikut?

    Meeldib

  2. Mida sa õhtuti kodus üksi teed ja kas sa kunagi igavust ei tunne?
    Kas sul on mõni lemmikasi või lemmiktegevus, millest sa kunagi loobuda ei tahaks?
    Mida sa tahaksid elus veel saavutada? Millest unistad?

    Meeldib

  3. No milline kordumatu võimalus, kuidagi ei malda küsimata jätta.
    Kui su elu oleks dokumentaalfilm, siis kes (sina ise välja arvatud) võiks filmile teksti peale lugeda?

    Meeldib

  4. Miks oma lapse isaga lahku läksid ja kas oled seda kahetsenud? Millised on Su poliitilised vaated tänasel päeval? Kuhu tahaksid reisida piiramatu ressursi korral?

    Meeldib

  5. Ma küsin nagu pubekas. Muusika kohta 🙂
    Et mis stiilid sulle rohkem istuvad? Ja siis paluks mingi kerge lemmiklugude list kah!

    Mul on juba ammusest ajast olnud arvamus, et inimese lemmikud (raamatud, laulud, filmid, kusntiliigid jne) annavad hoopis vahetuma ja isiklikuma pildi. Samas küsitakse kogu aeg hoopis muud. Tavaliselt seda, et mis tööd sa teed…

    Meeldib

  6. Millised blogid sa järjepidevalt loed ja miks? Kelleks sa lapsena tahtsid saada? Kas sa unistad tihti (kui üldse?). Millised filmid sulle meeldivad? Mis keelt sa tahaksid osata (mida sa veel absoluutselt ei oska). Kui sa veel ema ei olnud, siis kas kujutasid lapsevanemaks olemist teistmoodi ette? Milliseid omadusi pead enda juures parimateks, milliseid halvimateks? Kas sulle kududa, heegeldada, õmmelda, tikkida meeldib? Kas sa pigem sõidad jalgrattaga või ujud? Milline Tallinna pubi on sinu meelest parim?

    Hetkel rohkem ei meenugi, aga teen vist enda blogisse sama, kuigi eeldan, et mulle nii palju küsimusi ei esitata 😀

    Meeldib

  7. Mis teema siis selle kommunismiga on, kui ise oled ettevõtja ja see sulle ka meeldib?
    Mis on olnud kõige lemmikum reisisihtkoht?
    Kus sa elaksid, kui peaksid valima koha peale Eesti?
    Mis nõuande annaksid oma nooremale minale?
    Milline inimene sa olid põhikooli ja keskkooli ajal? Silmapaistev või hall hiireke, heade hinnetega või mässaja?

    Meeldib

  8. Tänan,
    alandlikult,
    et mind ikka märkasid.

    Jah, kõik me teeme tööd ja manipuleerime,
    aga see ei ole tahtlik, see on vaistlik…
    Lihtsalt on tüüpe, keda tunneb linna õhus
    kvartalite ja regioonhalduse kauguselt lihtsalt ära.
    Siin ei ole mingeid muid huve, lihtsalt üks äratundmine.

    Meeldib

Kommenteerimine on suletud.