Tegin vihaimavad kõrvakad

Tegelikult tegin ma need kõrvakad juba kaks päeva tagasi sõbrantsile sünnipäevakingiks, aga ma tahtsin, et tema näeks neid esimesena ja siis ma ei bloginud. Muideks, eile ikka oli mingi imelik hajameelsuse päev. Ma istusin õhtul valesse trolli. Ma olen Tallinna ühistranspordiga väga kursis, aga eile avastasin, et olen vales trollis, kui ta peatus hambapolikliiniku juures ja lubas mind lahkesti järgmisena Tallinna hotelli juurde vedada. Ma hüppasin kärmelt maha, sest muidu oleks Kristiine keskusesse veel pikem jalutuskäik tulnud.

Nüüd kõrvakatest. Kõigepealt käisin pärlite poes ja uurisin pikalt erinevaid kive. Punane tundus kõige sobivam olevat, mulle endalegi kuluksid punasega kõrvakad ära. Ostsin neli tilgkujulist haoliiti, 11 senti tükk. Kodus kivi nime googeldades sain teada, et originaalis on see kivi valge tumedamate laikudega ja tavaliselt müüakse seda türkiisiks või punaseks värvituna. Loomulikult on kõikidel poolvääriskividel juures ka põnev esoteeriline jutt. Haoliidi kõige huvitavam omadus on kaitsta teiste inimeste viha vastu ja ühtlasi lahustada ära ka sinus peituv viha. Keda teised omadused huvitavad, googeldab ise. Jama on see, et ma ei saanudki aru, kuidas selle kivi ingliskeelne nimi on. Kuskilt ma lugesin, et tal pole veega hea suhe. Huvitav, kas neid võib pesta või mitte? Kui kedagi huvitab, et kas ma tegelikult ka usun kivide imevõimetesse, siis vastan, et natuke võib ju uskuda, usk töötab paremini kui mitteusk.

Minu arust on need kõrvakad minu tehtutest kõige nn. tavatarbijalikuma välimusega. Muidugi jäin ma ise jälle väga rahule. Sõbrantsile ka meeldisid, kuigi jama oli selles, et teine sõbrants kinkis samuti kõrvarõngad (lisaks 80 eurosele eksklusiivkingapoe kinkekaardile) ja siis ta ei saanud kummagi kingitust kõrva panna, kuna teine sõbrants muutus sel teemal kuidagi konkureerivalt võitlusvõimeliseks.

Traadina kasutasin jälle oma valgeks värvitud kalendritraati. Vahel on mingi jupstükk, mille päritolu ma ei tea, neid vedeles lapse asjade hulgas. Kuna foto on orginaalist mitu korda suurem, siis on näha kriimud, mida päriselt ei ole näha. Või vähemalt ma ei näe. Nüüd peaks endale ka ühed meisterdama. Leidsin lapse kapist talle kunagi ammu sünnipäevaks kingitud laste ehete valmistamise komplektid hulga väikeste värviliste plastpärlitega.

korv

korva

5 comments

  1. Hajameelsuses ei ole midagi hullu – see on tavaline skisofreenia.
    Hiiliv küll, lõpuks oled ikka ise ainus kellega viitsid rääkida.
    Aga vihaimemiseks parimad kivid saab ikka oma neerust või sapist.
    Nagu mu iidolil Kunksmooril, kes kõik oma palavikud alles hoidis,
    on ka minul oma kividest kollektsioon kogunenud. Oh seda viha:D

    Meeldib

Kommenteerimine on suletud.