Meeste randmetöö on imetlusväärne!

Ma mäletan küll, kuidas teema “Kui ma saaksin ühe päeva olla mees” tekkis. Me sõbrantsiga fantaseerisime sel teemal, aga aega jäi väheks ja tekkis tunne, nagu ma oleksin tahtnud veel midagi toredat meheks olemise teemal välja mõelda. Aga tegelikult ma ei taha.

Praegu tundub isegi mõte, et ohh, tahaks mehena naisega seksida, täiesti igav. Kõik ju teavad, et mehel on seksiga kaasnevad positiivsed elamused hoopis lühiajalisemad ja kehvemad kui naisel. See tilluke purskehetk on täiesti ettekujutatav ilma täismõõtmetes nokut omamatagi ja vaevalt, et mul õnnestuks ühe päevaga saada nii osavaks, et suudaksin kogu protsessist viimast välja võtta. Hea kui suure erutusega ja arvestades vanust, liiga vara kätte ei saa. Ja äkki ma ei suuda üldse välja mõelda, kuidas endal kõvaks saab! Mehed ju niisama fantaasiaid enda erutamiseks ei kasuta, ikka on palju füüsilist vaja.

Vasaku käega? Ma eriti kaua ei jõua, puudub eluaegne randmetrenn, nagu päris isastel, kuigi ma naisena olen suhteliselt osav. Ilmselt tuleks lihtsalt tubli naine leida, kes enamuse tööst ära teeks. Aga nii on ka igav. Ma jätan isegi pornot vaadates selle koha vahele, kus mehel suhu võetakse, sest liiga igav!
balta
Sorry, kogu see roppus! Ma tegelikult peaksin hoopis raamatut lugema. Ma sain raamatukogust “Lohede tantsu”, aga täna mõtlesin, et peaks ikka natuke ise ka kirjutama. Kuulge, aga nüüd ongi natuke kirjutatud, onju? Kena päeva teilegi!

3 comments

    • mul korraks oli plaan, et kirjutaks kuidas ma käitun naistega just nii kenasti, nagu nad meestelt tegelikult ootavad, aga ei kirjutanud.

      Meeldib

Kommenteerimine on suletud.